PET-flaskejuicefyllingsmaskin: En maskin av høy kvalitet

Suzhou LUYE Packaging Technology Co.,Ltd.en profesjonell produsent engasjert i drikkevareemballasjemaskiner og diverse vannbehandlingsutstyr.Et av våre fremragende produkter erPET flaske juice fyllemaskin, som er designet for å fylle ulike typer juicedrikker, som juice, te, melk og kaffe, i PET-flasker.

PET-flaskejuicefyllingsmaskinen er basert på varmfyllingsteknologien, som kan sikre kvaliteten og holdbarheten til juiceproduktene.Maskinen tar i bruk det avanserte PLC-kontrollsystemet, som kan justere fyllingshastigheten og volumet i henhold til de forskjellige flaskestørrelsene og -formene.Maskinen har også et perfekt automatisk rengjøringssystem, som kan forhindre krysskontaminering av ulike smaker og materialer.

PET-flaskejuicefyllingsmaskinen har mange fordeler i forhold til andre fyllemaskiner, for eksempel:

• PET-flaskejuicefyllingsmaskinen kan fylle forskjellige typer juicedrikker, som fruktkjøttsaft, konsentratjuice og ren juice, med eller uten fruktkjøttpartikler, og med forskjellige viskositeter og temperaturer.

• PET-flaskejuicefyllingsmaskinen kan fylle forskjellige størrelser og former på PET-flasker, alt fra 200 ml til 2000 ml, med forskjellige korktyper, for eksempel skrukork, sportshette og aluminiumshette.

• PET-flaskejuicefyllingsmaskinen kan oppnå høy fyllingsnøyaktighet og stabilitet, uten lekkasje, overløp eller skum, og med lavt oksygeninnhold og høy fyllingshastighet.

• PET-flaskejuicefyllingsmaskinen kan spare energi og vannforbruk, da den bruker varmfyllingsteknologien, som kan redusere steriliserings- og kjøleprosessene, og ettersom den resirkulerer vannet som brukes til flaskeskylling og fylling.

• PET-flaskejuicefyllingsmaskinen kan operere automatisk og kontinuerlig, med høy grad av automatisering og intelligens, og med et brukervennlig berøringsskjermgrensesnitt og alarmsystem.

PET-flaskejuicefyllingsmaskinen er en maskin av høy kvalitet som kan møte de mangfoldige og krevende behovene til juicedrikkeindustrien.Suzhou LUYE Packaging Technology Co.,Ltd.er forpliktet til å tilby de beste løsningene for drikkefylling og -pakking, og til å bidra til en grønn og sunn livsstil.

For mer informasjon om PET-flaskejuicefyllingsmaskinen, vennligstkontakt ossinfo@lymachinery.com.Du kan også sjekke ut noen av andre produkter, for eksempelPET-påfyllingsmaskin for drikkevann, denFyllemaskin med kullsyreholdig brus, ogGlass Botte ølfyllingsmaskin.Suzhou LUYE Packaging Technology Co.,Ltd.ser frem til å høre fra deg og dekke dine behov.

PET flaske juice fyllemaskin


Innleggstid: 19. februar 2024